• Shari

Hengen anatomiaa
Hengen anatomia käsittää paljon enemmän kuin ymmärrämme. Katsomme itseämme usein siitä näkökulmasta, jonka antavat vanhempamme. Sukuhistoriamme on kuitenkin vain kivireki, josta voimme vapautua / tai lahja, joista voimme kasvaa . Olemme kuitenkin paljon enemmän kuin geneettinen karttamme maapallolla.


" Tänä aamuna kuistillani seisoi enkeli.

Hän on tyttäreni, joka on heistä kaikkein hankalin.

Hän, jonka sydän on täynnä valoa ja rakkautta.

Enkeli vilkutti minulle hyvästiksi ja astui ulos portista.

Hän astui maailmaan, muita ihmisiä koskettamaan.

Ja kun hän illalla palaa kotiin, otan hänet syliin ja sanon hänelle kuinka näen hänen kauneutensa ja annan hänen siipiensä avautua ja loistaa. Elämään mahtuu paljon siunauksia.


Minä näin hänen kauneutensa, mutta se ei riittänyt. Hän etsi maailmasta tarkoitustaan olla olemassa. Sen vuoksi hänen täytyi uskoa se, mitä muut hänessä näkivät. Hän peilasi itseään jokaisen vastaantulijan katseesta ja etsi hyväksyntää sieltä missä sitä ei ollut. "Tarkoituksen etsiminen maailmasta luo väistämättä elämälle etsijän leiman. Etsintää jatketaan niin kauan kuin tarkoituksen löytäminen kestää. Olemme totta vain sydämessämme. Voimme valita monista vaihto-ehtoisista poluista, ja toisin kuin luullaan, elämässämme ei ole vain yhtä tarkoituksellista polkua.


Sisällämme oleva jumaluus, pyhyys ja rakkaus on itsearvo sinällään sille, että voimme olla olemassa. Henki kehittyy inkarnaatioidensa, maan energiakentän, kollektiivisen tietoisuuden ja oman ymmärtämyksensä kulminaatiopisteessä. Jokaisella sielulla on olemassa oma sokea pisteensä ja akilleen kantapäänsä. Sielut tulevat kokemaan ihmisyyttä, koska haluavat kokea mitä on ajatustensa luoma todellisuus.


Olemme luojia. Jokainen kosketuksemme, ajatuksemme, moraalinen tai moraaliton toimintamme luo aallon energiakenttäämme ja herättää siellä sen mistä voimme oppia. Jokainen kokee todellisuuden oman heijasteensa kautta, ja jokaisen maailma on erilainen, erilaisine sääntöineen, kokemuksineen ja päämäärineen. Jokainen ihminen on yksin sydämessään, ja kuitenkin hän on osa kaikkeutta. Voimme luoda mitä tahansa itsemme koettavaksi.


Yhdessä olemme luomassa sitä todellisuutta minkä näet ympärilläsi. Jokaisella sielulla on oma heikko kohtansa, jossa kohdata matalat värähtelyt. Matalat värähtelyt on helpoin kohdata maan päällä, sillä täällä näemme fyysisessä maailmassa sen mitä ihmiskuntana luomme. Tiedäthän tarun Ikaroksesta, joka lensi lähelle aurinkoa ja paloi. Rakkaus on aurinko joka lämmittää ihmisyyttämme. Rakkaus on myös sokea pisteemme, koska ihmisen rakkaudessamme teemme asioita, joita hengen rakkaudessa ei samalla nimellä nimettäisi. Rakkaus on virtaava vapaa tila, jossa kukaan toinen ei sido toista ajatuksin, sanoin tai teoin. Rakkaus ylikatsoo aina toisen etua omansa sijaan. Rakkaus näkee missä ja miten sielu loistaa luojansa valoa, ja luo sille puitteet. Aina.


" Kaiken osoituksena oli vain syvä kipu siinä kohtaa missä pitäisi olla elämää rakastava sydän.

Hän etsi taivaalta pilviä, aurinkoa, tähtiä, eikä voinut ymmärtää miksi ihmisen tarkoitus oli elää. Tässä hän nyt istui, vailla tarkoitusta, vailla päämäärää. Ympärillä ihmisiä, jotka luultavammin eivät edes huomaisi jos hän katoaisi. Hän oli näkymätön sille maailmalle, jota nimitti ihmisiksi. Hänellä ei ollut mitään kontaktia siihen mitä oli oppinut kutsumaan rakkaudeksi. Tiesikö hän edes mitä se oli? "


Yksinäisyys on osa sielun valintaa. Se kertoo siitä, että sydän on sulkeutunut vaikeiden kokemusten myötä. Yksinäinen sielu etsii yhteyttään luojaan, valoon ja rakkauteen. Erillisyys on eri asia kuin eristäytyminen. Erillinen ihminen voi olla onnellinen, täysi ja valoisa. Hänen luoja-yhteytensä on virtaava. Joskus tutun sielun kohtaaminen auttaa näkemään toisen kautta luojan. Omaa itseä on vaikeampi kohdata sokean pisteen vuoksi, ja siihen tarvitsemme toisia.


Kun löydämme tarkoituksemme olla olemassa yksinäisyyden tunne katoaa. Silloin kun etsimisestä tulee itsearvo, sielu saattaa luoda olosuhteet, jossa voi kuulla itseään. Ne voivat olla pysäyttävä emotionaalinen, tai fyysinen kokemus. Syntyy hiljaisuus jossa ihminen uudistuu. Tätä on masennus. Sielu yö, jossa sieluyhteyttä aletaan rakentaa ihmisyyden keskelle.


Henki ympäröi kehoa, ja sen valovoima luo virtaa jossa keho toimii. Siten ympäröivä energiakenttämme vetää magneetin lailla puoleensa tarvitsemiamme asioita. Se luo ajatuksemme, toimintamme ja tunteemme. Kun henki on kehittynyt, se lukee automaattisesti toisen energiakenttää. Tuttujen sielujen kohdatessa, he jakavat tietoa energiakenttänsä välitysellä, sanattomastikin. Sama informaatiotulva virtaa kaikkialla missä ihmiset kulkevat toistensa ohi. Magneetti kuitenkin tarttuu siihen mikä edistää sielun kehitystä sillä hetkellä. Sisäinen kiikarimme tuo meidät tarkoituksenmukaisuuden äärelle - tuttu sielu on kuin raikas tuulahdus kuumassa ihmismeressä.


Matala värähdystaso voi kertoa siitä, että sielu-keho yhteys on heikko / katkennut / karminen tila. Mitä kehittyneempi sielu, sen vähemmän todisteltavaa. Kehosta huolta pitäminen on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää ja jokainen sielu pyrkii huolehtimaan kulkuneuvostaan. Mitä kehittyneempi sielu, sen mukautuvampi se on elämässä tapahtuviin muutoksiin. Se virtaa luojan ja kehon välillä esteettä ja opettaa pelkällä läsnä-olollaan ympäröivää maailmaa virtaamaan kanssaan.28 views0 comments
_7280195 copy.jpg
Tilaa

taidetta 

kahvilla.jpg
Ajatelmia..... 

Kaikesta mahdollisesta....