• Shari

Stressinpoistoa

Updated: Nov 14, 2018Kehomme on kooste eritasoista energiaa. Kaikella on heijaste näkyvään puoleen meissä. Energia on sisäinen voima, joka auttaa jaksamaan, iloitsemaan ja onnistumaan elämässä.

Harmonisoinnin tavoite on koko ihmisen harmonisointi.  Sen päämäärä on rauha ja energian esteetön virtaus, joka tuntuu iloisuutena, elinvoimana ja vitaalisena olona. Hiuspohja hierotaan ja siitä irrotetaan sinne kerääntyneet muotoilutuotteiden jäämät, liika tali tms. Hiuspohjaa liikutetaan kevyesti, jolloin verenkierto hiuspohjassa voimistuu. Tällä edesautetaan ravintoaineiden kulkemista hiusnystyyn, voimistamaan hiusten kasvua. 

Rentoutus saavutetaan hieromalla pään energiapisteitä.  Rentoutus kasvattaa elinvoimaa ja luo nuorekkuutta, iloa ja hyvinvointia. Koko kasvojen yleisilme muuttuu!

Stressinpoisto on parhaimmillaan tasapainottava, eheyttävä ja energiat lataava kokemus. Sen avulla luodaan vitaalitila, jossa voi rentoutua ja voimistua. 

Jos energiassa on tukoksia, niitä avataan ja eheytetään rentoutuksen ohella. Hiuksilla on yhteys voimaan ja läsnäoloon. 

Pään alueen energiapisteitä AVATAAN lempeällä hieronnalla ja akupisteiden aktivoinnilla, niitä kevyesti painellen. Hieronta ei sisällä tukistamista. Pohjoismainen hento hius ei tarvitse voimakkaita otteita.

Stressinpoisto edesauttaa rentoutusta, valoa ja vanhojen haitallisten energiasäteiden katkomista. 

HOITOKOKONAISUUS sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Stressitöntä, rentoa ja iloista virtaa!!!

Aikavaraukset HiushuoneStage / Shari Hinta 75eur / 45min sis alv. 
Vanhasta irtautuminen luo voimaa


Olipa kyse vanhoista energioista, väsymisestä tai uusista aluista; energian uusiminen, valohengitykset ja hetki itseä varten on aina kannattavaa. Energiamme on uskomaton muistipankki, joka kertaa kokemuksiamme lapsuudesta tähän päivään. Vapautumalla menneiden asioiden painosta, voi astella uudenlaisin energioin uuteen päivään. Hetki itselle on hetki tulevaisuuden luomiseen.


Jokainen hetki on läsnä menneessä tulevaisuudessa ja nyt. On meistä itsestämme kiinni millaisen huomisen rakennamme. Joskus asioiden tiedostaminen riittää. Joskus pelkkä läpi hengittäminen riittää. Joskus sen tekee pelkkä päähieronta. Yhtä kaikki. Ilo on askeleen päästä tästäkin tekstistä.


Varaa aikasi puhelimitse 0409369914
11 views0 comments
_7280195 copy.jpg
Tilaa

taidetta 

kahvilla.jpg
Ajatelmia..... 

Kaikesta mahdollisesta....